Hi-Tech

Vaio Pro: noua gamă superioară de laptopuri Sony

scris pe 05 Iun 2013 de Constantin Barbu 5553 vizualizări
VAIO_Pro_13 closed lid

După ce a decis să oprească producția seriei Z, o legendă în lumea laptopurilor PC, Sony a prezentat miercuri noua gamă care va acoperi segmentul de vârf al gamei de laptopuri ale companiei: Vaio Pro.

Disponibil în acest moment în două modele, unul de 11 inci și unul de 13 inci, noul Vaio Pro are un design care este destul de asemănător cu cel al seriei Z, pe care am testat-o anul trecut. Carcasa din fibră de carbon a fost păstrată, ceea ce permite atingerea unei greutăți de doar 870 de grame pentru modelul de 11 inci și de 1060 de grame pentru cel de 13 inci.

Ambele modele Vaio Pro folosesc procesoare Core de generația a patra, care oferă performanțe excelente și cea mai bună autonomie obținută până acum de procesoarele mobile Intel (8 ore pentru modelul de 13 inci și 11 ore pentru cel de 11 inci). Sistemul de stocare standard este de tip SSD, cu până la 256GB spațiu de stocare pe modelul Pro 11 și 512GB pe modelul Pro 13.

 

O funcție extrem de interesantă este integrată în noul încărcător, care include un router WiFi care poate transforma orice conexiune ethernet într-una fără fir, oriunde. Noile computere vor fi disponibile în Europa începând cu finalul lunii iunie, la un preț care încă nu a fost comunicat.

[nggallery id=778]

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului