Hi-Tech

Toshiba Qosmio F750 – primul laptop cu ecran 3D fără ochelari

scris pe 05 Iul 2011 de Constantin Barbu 8925 vizualizări
qosmio

Toshiba Qosmio F750 este primul laptop disponibil comercial dotat cu un ecran capabil să afișeze imagini tridimensionale fără să aibă nevoie de ochelari. Noul model integrează un ecran Full HD cu diagonala de 15,6 inci care folosește milioane de micro-lentile la nivelul pixelilor pentru a crea câte o imagine diferită pentru fiecare ochi.

Pentru a garanta o vizibilitate optimă din orice unghi, modelul F750 folosește o cameră video integrată pentru a urmări mișcările utilizatorului. Sistemul face ajustări în mod dinamic la nivelul orientării micro-lentilelor, astfel că imaginea tridimensională este vizibilă din orice unghi. Laptopul poate afișa fără probleme și conținut bidimensional și este bazat pe un procesor Intel Core i7, ajutat de o placă video performantă nVidia GeForce GT540M. Dotările standard mai includ și o unitate optică BluRay, un port USB 3.0, un conector HDMI pentru conectarea la un televizor de diagonală mare și un set de difuzoare Harman Kardon.

Laptopul va fi disponibil începând cu luna august, la un preț în jurul sumei de 1500 de euro. Mai multe detalii pe site-ul Toshiba.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului