Hi-Tech

Tableta antiglonț – Panasonic Toughbook

scris pe 16 Iun 2011 de Constantin Barbu 10839 vizualizări
toughbook tab

Panasonic a anunțat joi prima tabletă din seria Toughbook bazată pe sistemul de operare Google Android. Noul gadget va fi destinat celor care lucrează în medii solicitante și periculoase și va fi rezistentă la apă, căderi puternice și vibrații intense.

Tableta va avea o diagonală de 10,1 inci și va rula o variantă nespecificată de Google Android, care pare a fi 2.X din câte se poate vedea în fotografiile puse la dispoziție de Panasonic. Aparatul va avea o baterie care va rezista “o zi întreagă” și se va putea conecta la internet prin 3G sau 4G, acolo unde acest standard este disponibil. Noul model Toughbook va putea fi operat tactil sau prin intermediul unui stylus special și va fi disponibilă în cel de-al patrulea trimestru al anului la un preț încă nespecificat.

Deși nu toate datele sunt disponibile, dată fiind reputația excelentă a seriei Toughbook, putem anticipa că noua tabletă va fi un succes în rândul celor care au nevoie de un computer portabil ultra-durabil. Până când noi informații vor fi disponibile, vă lăsăm în compania unui tigru și a unui laptop Toughbook.

3 comentarii

 • Nae pe 17 Jun 2011

  Din pacate suna bine dar nu este chiar asa.
  Am lucrat un an de zile pe un toughbook si desi ar trebui sa reziste la temperaturi de peste 60 Celsius,la 30 si ceva mereu se bloca si trebuia restartat.
  Si da,este touchscreen dar nu ptr orice aplicatie.
  Tot Panasonic era..

  Reply
 • George pe 17 Jun 2011

  Panasonic e ok ca firma, poate singura care se mai tine de calitate. Probabil modelul tau era plin de praf. Oricum, cine are nevoie de asa ceva, mai ales ca pretul este urias. Astea sunt pentru misiuni critice , armata, platforme petroliere, cercetare in medii grele de lucru, etc…

  Reply
 • j.chinezul pe 22 Jun 2011

  Ca doar nu o iei sa te joci cu ea in pat….

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului