Hi-Tech

Sony TX-55 – video FullHD și fotografii de 12 megapixeli, simultan

scris pe 25 Iul 2011 de Constantin Barbu 9181 vizualizări
tx55

Sony a anunțat luni un nou aparat foto ultra-compact, capabil să fotografieze imagini la rezoluție foarte mare și să înregistreze clipuri video FullHD în același timp. Modelul TX-55 are o greutate de mai puțin de 100 de grame, este operat exclusiv prin intermediul unui ecran tactil și folosește un senzor CMOS Exmor R de ultimă generație.

Atunci când este folosit în mod exclusiv foto, TX-55 poate capta imagini la o rezoluție maximă de 16,2 megapixeli, una dintre cele mai mari din clasa. Obiectivul stabilizat Carl Zeiss oferă un zoom optic maxim de 5X, iar aparatul promite imagini clare și în cazul folosirii zoom-ului digital, care merge până la 10X. Dincolo de imagini, aparatul poate înregistra panorame normale sau tridimensionale cu o rezoluție totală de peste 40 de megapixeli și include un mod video FullHD.

Operarea aparatului se face prin intermediul unui ecran tactil OLED cu diagonala de 3,3 inci (8,3 cm), iar stocarea se face pe cartele de memorie MemoryStick M2 sau microSD. Aparatul va fi disponibil în această vară la un preț în jurul sumei de 300 de euro. Mai multe detalii pe sony.com.

1 comentariu

  • Petrica pe 26 Jul 2011

    E cam feminin pentru mine, asa ca o sa il iau pentru nevasta. [editat de StyleReport.ro]

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului