Hi-Tech

Sony lansează în România camera foto α57, cu viteză de 12 cadre pe secundă

scris pe 11 Apr 2012 de Constantin Barbu 6938 vizualizări
feat a57-2

Sony lansează în România noua cameră foto SLT α57 cu oglindă semitransparentă și senzor de 16 megapixeli, care permite fotografierea rapidă cu 12 cadre pe secundă.

Bazat pe tehnologiile de imagine introduse prin α77 şi α65, două modele care adresează segmentul fotografilor entuziaşti, noul α57 este un aparat ideal pentru începători. Succesor direct al modelului Alpha 55, noul aparat este bazat pe un senzor de 16,1 megapixeli cu o sensibilitate maximă ISO 16.000, expansibilă până la ISO 25.600.

Cadența maximă a fotografierii este de 12 cadre pe secundă fără focalizare automată sau 10 cadre pe secundă cu focalizare pentru fiecare cadru, funcție utilă mai ales pentru subiecte în mișcare. Cu α57 utilizatorii pot obţine şi înregistrări video Full HD. Autofocalizarea continuă full-time asigură focusul pe subiecte exact ca în cazul fotografiilor.

 

Alpha 57 folosește, la fel ca aproape toată gama Alpha din ultimul an, un vizor electronic cu 1,44 milioane de puncte, cu acoperire 100% și dimensiune mare, comparabilă cu cea a unui vizor de aparat SLR clasic full-frame. Ecranul este unul articulat, cu o rezoluție de 921.000 de puncte și o diagonală de 7,5 centimetri (3 inci).

 

Modelul introduce în premieră pe piaţă modul “Auto Portrait Framing”. Folosind tehnologia de detectare a feţelor şi regula treimilor de compoziţie, aparatul foto identifică poziţia subiectului, ajustând imaginea pentru a obţine o fotografie bine încadrată, atât în orientarea verticală (portrait), cât şi în cea orizontală (landscape). Ambele imagini captate sunt păstrate pe cardul de memorie SD, iar fotograful poate alege ce imagine dorește să păstreze.

 

Noul aparat va fi disponibil începând de astăzi, 11 aprilie, la un preț de 3400 de lei în varianta cu obiectiv kit 18-55mm f3.5-5.6. Detalii complete pe site-ul Sony.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului