Hi-Tech

Sony HDR-TD10 – dublu Full HD

scris pe 29 Apr 2011 de Constantin Barbu 5146 vizualizări
sony handy

Camera video compactă Sony HDR-TD10 conține nu unul, ci doi senzori capabili să capteze imagini Full HD. Din acest motiv, fiecare clip înregistrat în mod 3D poat fi redat fără nici o problemă în format 1080P și pe ecrane care nu suportă imagini tridimensionale.

Sony TD10 este prima cameră video compactă, pentru amatori, care folosește doi senzori Full HD pentru a compune o imagine stereoscopică (tridimensională). Până acum, camerele 3D pentru amatori, inclusiv cele Sony, foloseau doi senzori cu o rezoluție de 960×540 de pixeli fiecare, adică 2 X 50% din FullHD. Din cauza folosirii a doi senzori Full HD, camera video poate să separe din orice material tridimensional o singură parte, care poate fi afișată și pe ecrane convenționale la rezoluție maximă. Ecranul LCD integrat în modelul TD10 poate afișa imagini tridimensionale fără să aibă nevoie de o pereche specială de ochelari.

Camera include 64GB spațiu de stocare, suficienți pentru până la 25 de ore de filmare 2D, sau 5 ore de filmare 3D. Senzorul Sony Exmor R este optimizat pentru utilizare în condiții de iluminare slabă, iar obiectivele Sony G oferă un zoom optic de până la 12X pentru filmari 2D si 10X pentru filmări 3D. Sunetul este înregistrat în format 5.1 surround, iar utilizatorii pot atașa o serie de microfoane specializate sau alte accesorii prin intermediul unui port hot-shoe. Mai multe detalii pe Sony.ro.

Foto: Sony

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului