Hi-Tech

Sony Ericsson a lansat primul telefon Android sub marca Walkman

scris pe 23 Aug 2011 de Constantin Barbu 8983 vizualizări
walkmna

Sony Ericsson au prezentat primul telefon inteligent sub marca Walkman, bazat pe sistemul de operare Google Android. Noul smartphone se numește Live with Walkman și are integrate funcții multimedia avansate, plus o integrare foarte strânsă cu rețeaua de socializare Facebook.

Live with Walkman este bazat pe un procesor la 1Ghz și folosește un display tactil de 3,2 inci cu o rezoluție de 320×480 pixeli. Gadgetul include și două camere foto-video, una frontală, pentru video-conferințe, și una principală, pe spate, cu o rezoluție de 5 megapixeli. Interfața sistemului de operare Android 2.3 este personalizată de Sony Ericsson cu un skin propriu, similar celui folosit pe celelalte modele bazate pe OS-ul Google, dar cu funcții orientate spre muzică și socializare.

Difuzorul promite să ofere o calitate cât mai bună a sunetului chiar și la volume mari, mulțumită tehnologiei Sony xLOUD, care optimizează semnalul pentru a fi reprodus prin intermediul micului difuzor integrat. Conform producătorului, Live with Walkman va avea o autonomie de pana la 6 ore și 42 de minute pentru convorbiri telefonice și până la 850 de ore în standby. Mai multe detalii pe site-ul Sony Ericsson.

1 comentariu

  • cristi pe 07 Sep 2011

    nu inteleg daca tot este un telefon orientat spre muzica de ce nu includ niste casti mai de calitate…

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului