Hi-Tech

Samsung Series 9

scris pe 22 Apr 2011 de Constantin Barbu 6282 vizualizări
series 9

Notebook-ul Series 9 de la Samsung reprezintă o alternativă solidă, la propriu, pentru oricine caută un laptop puternic și ultra-ușor. Portabilul cu diagonala de 13 inci este construit din duraluminiu și are o greutate de 1,31kg, la o grosime de 16,3mm. Ca performanță, Series 9 utilizează procesore Intel Core i5 si poate avea până la 8 GB de memorie RAM.

Duraluminiul este un material uşor, de două ori mai rezistent decât aluminiul, folosit de obicei la construcţia aeronavelor. Inspirat de formele fluide, aerodinamice, ale mașinilor sport, laptopul se remarcă în primul rând prin grosimea extrem de mică și prin calitatea finisajelor. Display-ul are o rezoluție de 1366×768 de pixeli, o rată a contrastului de 1300:1 și o luminozitate de 400 de candele/m2. Autonomia portabilului este de aproximativ 7-8 ore în condiții normale de funcționare, conform producătorului.

Series 9 este disponibil atât în variante cu hard-disk-uri convenționale, cu platane în mișcare, dar și în variante dotate cu sisteme de stocare SSD, de mare viteză și fără părți în mișcare. Laptopul va fi disponibil în România începând cu vara acestui an. Mai multe detalii pe samsung.com.

1 comentariu

  • orochi pe 18 Aug 2011

    din pacate pretul pentru stil cel mai probabil va fi unul prohibitiv, in special aici in Romania, poate chiar mai ridicat decat un Apple Macbook Air

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului