Hi-Tech

Samsung lansează varianta Mini a Galaxy S4

scris pe 30 Mai 2013 de Constantin Barbu 5906 vizualizări
00_GT-I9190_Front_black_Standard_Online

Samsung a anunțat telefonul Galaxy S4 Mini, o variantă mai compactă a celui mai puternic telefon Android produs de Samsung. Noul smartphone are o diagonală de 4,3 inci și un ecran Super Amoled cu rezoluție qHD.

Telefonul va avea o greutate de 107 grame și va fi bazat pe un procesor dual-core la 1,7Ghz, mai lent decât cel quad-core folosit în cea mai nouă generație de Galaxy S. Sistemul de operare va fi Android Jelly Bean (4.2.2), cu interfața customizată de Samsung și cu toate funcțiile suplimentare ce vin odată cu ea. Camera foto principală a modelului Galaxy S4 Mini va avea o rezoluție de 8 megapixeli, iar cea frontală de 1,9 megapixeli. Ecranul Super AMOLED va avea de patru ori mai puțini pixeli decât cel al modelului S4, cu 960×540 de pixeli.

La capitolul conectivitate, S4 Mini va include un modul LTE 4G și unul 3G+, alături de NFC, WiFi, Bluetooth și GPS/Glonass. Telefonul va fi disponibil în două variante, de 8GB și 16GB, iar stocarea internă va putea fi extinsă până la 64GB prin intermediul unui slot pentru cartele microSD.

1 comentariu

  • vasi pe 04 Jul 2013

    Pandesc telul asta de cateva saptamani bune si deja mi-am luat avansul la munca sa mi-l cumpar. Are o groaza de functii utile,poti sa adaugi sunet pozelor, asta mi se pare atat de tare!!!<3 nu mai zis de functia travel,aplicatia aia cu recomandari de vacante, adica din cate stiu eu nu prea cunosc multe telef care sa aiba functia asta. plus ca eu am un lg cu clapeta si e destul de greut asa, adica il simt in buzunar, pe cand mini plus cred ca aduce cu un fulg asa ca greutate :) ))) imi dau seama cat de usor poate fi manevrat!

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului