Hi-Tech

Samsung lansează Smart TV în România

scris pe 06 Mai 2011 de Constantin Barbu 7047 vizualizări
smart

Samsung Electronics România a anuntat lansarea în România a noii sale serii de televizoare Smart TV. Noile televizoare oferă o calitate superioară a imaginii atât în format 2D cât şi 3D, calitate Full HD dar şi opţiuni de divertisment bogate puse la dispoziție de Samsung Apps, primul magazin de aplicații create special pentru televizoare.

Conform companiei, noile Smart TV sunt dispozitive inteligente, care vor revoluționa modul în care utilizatorii folosesc televizorul, dar și maniera în care gândesc despre el. Aceste aparate nu au doar funcția pasivă de a reda conținut oferit de o terță parte, precum canalele TV sau providerii de servicii de televiziune, ci și de a selecta în mod activ conținutul multimedia cel mai potrivit pentru utilizatori prin intermediul unui set de servicii de tip Video-On-Demand. Întreaga gamă de televizoare Samsung Smart TV dispune de acces la Samsung Apps, primul şi cel mai mare magazin de aplicaţii pentru televizoare, ce pune la dispoziție o gamă de aplicații gratuite care ajută utilizatorii să acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informaţii, jocuri şi acces la reţele sociale.

Gama Samsung Smart TV include seriile premium LED D8000, LED D7000 și LED D6500, Plasma D8000, D7000 şi D6900(6910) și seriile LED D6000 si D5500.  „Din ce în ce mai mult, în zilele noastre, divertismentul nu se mai limitează la simpla vizionare; utilizatorii vor să împărtășească în permanență aceste experiențe cu cei dragi, să întrețină legături virtuale cu cei care contează din confortul propriei locuințe,” a declarat Raul Filip, Manager al diviziei Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România la evenimentul de lansare.

Detalii complete pe samsung.ro.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului