Hi-Tech

Samsung Gear – începutul revoluției smartwatch?

scris pe 05 Sep 2013 de Dragoș Aliciu 23350 vizualizări
Hi Tech - Gear

Samsung a prezentat ieri noua serie de smartphone-uri Note, dar și dispozitivul Gear, primul ceas inteligent al companiei. Samsung Gear este o soluție pentru ca utilizatorii să fie chiar mai conectați la principalele funcții ale telefonului lor. Ceasul permite preluarea de apeluri, previzualizarea e-mailurilor și mesajelor și beneficiază inclusiv de o cameră foto-video.

7 comentarii

 • valentin pe 05 Sep 2013

  Ceasul este un apendice functional numai cand este conectat la un smartphone. Big deal! Chinezii au facut ceasuri de genul acesta cu ceva mai mult creier, pot functiona fara conectarea la un smartphone. De ce nu a facut Samsung ceva asmemanator, dar cu o calitate mai buna?

  Reply
  • Daniel pe 06 Sep 2013

   Asa s-a dorit in mod specific, ceasul sa fie o interfata pentru functiile simple ale telefonului, astfel incit acesta sa nu mai fie scos din buzunar decat cind este neaparat nevoie.
   Pentru o convorbire nu mai e nevoie sa stai cu placinta la ureche.

   Reply
  • baubau pe 07 Sep 2013

   Ceasul poate functiona foarte bine si fara asistenta smartphone-ului. Are nevoie de smartphone pentru anumite functii: notificari, SMS-uri, etc.
   Functionalitatile sale sunt putin saracute deocamdata, avand in vedere ca este unul dintre primele produse de gen. Cu siguranta, in viitor cand miniaturizarea componentelor va avea o alta dimensiune tehnologica, vom avea mai multe optiuni intr-un produs de dimensiunile Gear.

   Deocamdata, concurenta nu are ceva similar, insa mi-ar dori, deoarece astfel apare competitia care genereaza progres tehnologic. Important pentru noi este sa nu fim carcotasi…

   Reply
 • baubau pe 07 Sep 2013

  Am o remarca la sistemul de comentarii: este mult prea laborios! Nu inteleg de ce trebuie sa bifez casuta ca nu sunt spam, dupa care trebuie sa mai si introduc un cod captcha care se citeste fff greu…
  Ati putea implementa sistemul de comentarii Disqus sau Livefyre, care de departe sunt cele mai avansate pentru asa ceva. In plus, sunt gratuite…

  Reply
  • baubau pe 10 Sep 2013

   Dragos Aliciu, multumesc pentru feed-back!

   Reply
   • Dragoș Aliciu pe 11 Sep 2013

    Aveti dreptate, sistemul de comentarii este dificil de folosit. Din pacate numarul mare de spam-uri ne-a condus spre aceasta solutie. O sa luam in considerare sugestia Disqus.

    Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat si multumim pentru sugestii!

    Reply
 • diana pe 16 Feb 2014

  Am Samsung Gear cam de 2 luni impreuna cu Samsung Note. Mi-au salvat viata.
  Au inlocuit cu success un ceas+ipad+notebook+telefon. Si acum pot sa fac toate prostiile din univers pe perechea amintita.
  Rar mi s-a intamplat sa fiu atat de fericita cu o schimbare atat de majora :)

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului