Hi-Tech

Samsung Galaxy Beam: un nou smartphone cu video-proiector integrat

scris pe 26 Feb 2012 de Constantin Barbu 15507 vizualizări
feat beam

În ajunul salonului Mobile World Conference (MWC), cel mai important eveniment anual dedicat telecomunicațiilor, Samsung a prezentat o nouă generație de telefoane mobile cu pico-proiectoare integrate. Modelul Galaxy Beam aduce toate dotările necesare unui smartphone modern, plus un proiector capabil să proiecteze imagini cu o diagonală de peste un metru.

Samsung Galaxy Beam va folosi Google Android, ca toate smartphone-urile din gama Galaxy, și va fi bazat pe un procesor dual-core cu o frecvență de 1Ghz. Spațiul de stocare integrat va fi de 8GB, expanisibil prin intermediul unui slot microSD, iar camera principală va avea o rezoluție de 5 megapixeli.

Pentru cei care au nevoie de un ecran mai mare decât display-ul de 4 inci (480×800 pixeli), pico-proiectorul integrat oferă o luminozitate de 15 lumeni, rezonabilă pentru un aparat de dimensiuni atât de mici, și o diagonală maximă a imaginii proiectate de până la 50 de inci (127 cm). Telefonul va di disponibil în această primăvară, iar StyleReport.ro vă va prezenta primele impresii de la MWC în următoarele zile.

1 comentariu

 • YO pe 26 Feb 2012

  Frate-su I8520 e de mult aparut in lume, asa ca nimic nou sub soare…
  Ar mai fi de adaugat faptul ca nu prea ai de unde sa-l cumperi prin Europa, iar in Statele Unite abia este disponibil…
  Il gasesti in schimb pe piata asiatica unde e si produs adica prin Singapore si toate tarile vecine lui alea bogate ca Thailanda, Malaysia, Indonezia, la orezari adica…
  Si are doar 5MP fata de cat are frate-su, asta asa ca E VORBA DE IMAGINEA LUI….

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului