Hi-Tech

Samsung EX2F: design retro și obiectiv ultra-luminos

scris pe 04 Iul 2012 de Constantin Barbu 8960 vizualizări
fffeat samsung bun

Samsung a lansat un nou aparat de fotografiat compact cu design clasic și funcții avansate, modelul EX2F. Camera folosește un senzor de 12 megapixeli și un obiectiv echivalent 24-80mm f1.4-2.7, extrem de luminos.

Aparatul de fotografiat face parte din gama de produse “smart” de la Samsung și oferă conectivitate WiFi care permite încărcarea directă a imaginilor pe mai multe site-uri web și rețele de socializare.

Tehnic, aparatul este optimizat pentru control manual și promite performanțe foarte bune pentru dimensiunile sale. Plaja de sensibilitate ISO a senzorului este cuprinsă între 80 și 12800, dar deschiderea extrem de mare a diafragmei promite fotografierea în condiții de iluminare slabă cu zgomot de imagine redus.

Camera suportă și captarea de imagini în format RAW, care pot fi afișate pe ecranul AMOLED rabatabil de 3 inci de pe spatele aparatului sau pe un telefon compatibil, prin funcția Remote Viewfinder. Aparatul va fi disponibil în curând la un preț de aproximativ 500 de euro.

2 comentarii

 • popas pe 05 Jul 2012

  Desi este “off-topic”, as dori sa imi exprim usoara mahnire a faptului ca nu ati acoperit evenimentul Google I/O, in care Google a prezentat lucruri complet nou: update-ul sistemului de operare Android la versiunea 4.1 “Jelly Bean”, tableta Nexus 7, produsul Nexus Q, conceptul Google Glass, etc.

  Avand in vedere importanta acestui eveniment pentru competitie, dar si pentru consumatori, cred ca ar fi trebuit sa alocati macar un articol in legatura cu acest eveniment.
  Poate ca un articol va veni in viitorul apropiat, nu stiu; departe de ideea de a va stabili agenda de articole :) m-as fi asteptat la ceva similar cu evenimentele la care Apple si-a prezentat update-urile (aproape) nesemnificative (ar spune unii) la produsele lor: evenimentul urmat de articol.

  Reply
  • Constantin Barbu pe 05 Jul 2012

   Aveti dreptate, a fost o problema logistica in momentul respectiv si nu am putut fizic acoperi evenimentul. Totusi, toate informatiile au fost prezentate de colegii de la HotNews.ro. Vom reveni cu un articol care sa ramana in arhiva ca referinta. Multumim pentru sesizare.

   Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului