Hi-Tech

Primele Smart TV-uri Samsung cu comandă vocală și control prin gesturi, disponibile din luna martie în România

scris pe 13 Feb 2012 de Constantin Barbu 15530 vizualizări
Screen shot 2012-02-13 at 14.55.12

Noua generație de televizoare inteligente Samsung Smart TV, ce include funcții precum comanda vocală avansată și controlul prin gesturi, va fi disponinilă în România începând cu luna martie.

Noile sisteme de control, reunite sub numele Smart Interaction, sunt complementare unei telecomenzi și sunt utile mai ales pentru activități complexe, cum ar fi navigarea pe internet. Dincolo de comandă vocală și de control prin gesturi, noile Smart TV-uri vor beneficia și de recunoaștere facială și de o posibilitate de upgrade anuală a capacităților televizorului, prin intermediul Smart Evolution Kit, un modul care conține procesorul central al sistemului și care poate fi înlocuit pentru a menține aparatul competitiv pe terment lung.

Modelele noii serii Smart TV, Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000, vor fi compatibile atât cu semnal clasic bidimensional, cât și cu formatul 3D, ambele la rezoluție FullHD. Ca design, noile modele se remarcă prin bezelul de dimensiuni reduse (5 milimetri) și prin aspectul general minimalist. La ora publicării acestui material nu erau disponibile date despre prețurile noilor modele.

2 comentarii

  • popas pe 13 Feb 2012

    Samsung ar fi bine sa patenteze bezelul de 5 mm si tot ce se poate patenta, nu de alta, insa e de asteptat sa vina Apple cu o replica iTV, pentru care va patenta orice, inclusiv forma dreptunghiulara a ecranului.

    Reply
  • ciombe pe 13 Feb 2012

    Daca o sa functioneze precum voice dialer-ul de la noul Nexus Galaxy, mai bine lipsa!

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului