Hi-Tech

Prima Impresie – test subacvatic cu Panasonic Eluga

scris pe 12 Mar 2012 de Constantin Barbu 14362 vizualizări
IMG_9224

La primele zvonuri despre intrarea Panasonic pe piața europeană de telefoane inteligente, așteptările nu erau foarte diferite față de alți producători: ecran de dimensiuni mari, procesor rapid, Android de ultimă generație și un format cât mai subțire. După o primă demonstrație subacvatică a noului terminal, așteptările s-au schimbat, dar pentru ceilalți producători.

La prima vedere, Eluga, cu numele său extrem de atipic și nu foarte incitant, pare doar un alt smartphone bazat pe Google Android. Telefonul are un design extrem de simplu, lipsit practic de decorațiuni de orice fel. Spatele include o cameră de opt megapixeli încadrată într-o formă pătrată, dar în rest aparatul este perfect liniar, fără nici un element care să îl scoată în evidență. Construcția este, după cum se va putea vedea din clipurile video de mai jos, extrem de solidă, iar telefonul reușește să reziste în situații care ar distruge iremediabil aproape orice competitor. Per total, am fost extrem de impresionați de rezistența noului Eluga și sperăm ca în curând toți producătorii să adopte sisteme de construcție și etanșeizare similare.

Puteți găsi specificațiile complete ale noului model aici.

2 comentarii

 • hfa pe 13 Mar 2012

  era de asteptat sa se trezeasca japonezii
  casio face demult telefoane care sa reziste trantite , calcate de masini ,tavalite prin praf , aruncate in apa sau chiar sa vorbesti cu ele sub dus , acum s-au apucat si de smarphone

  Reply
 • Task Damager pe 13 Mar 2012

  Motorola Defy e aparut de mai bine de un an, cu certificare IP67. Nimic nou, insa Panasonicul asta e mult mai elegant.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului