Hi-Tech

Prima impresie: Samsung Galaxy S III

scris pe 16 Mai 2012 de Constantin Barbu 23211 vizualizări
Screen shot 2012-05-16 at 18.10.29

Galaxy S III este unul dintre primele modele din noua generație de telefoane Android 4.0 cu procesor quad-core și, în mod declarat, cel mai bun smartphone Samsung de până acum. Cum se comportă la prima vedere noul terminal? Aflați în articol.

Galaxy S III vine după un an în care predecesorul său a fost considerat de mulți drept standardul după care sunt judecate smartphone-urile Android. Noul model aduce în primul rând o diagonală mai mare și un ecran cu rezoluție HD720P, o îmbunătățire notabilă, plus un procesor Exynos cu patru nuclee, care promite să fie semnificativ mai rapid decât iterațiile anterioare.

La prima vedere, noul Galaxy S iese în evidență prin dimensiunile sale foarte mari: cu o diagonală de 4,8 inci, telefonul are ca avantaj un ecran de dimensiuni mari, potrivit pentru multimedia, dar pierde puncte la capitolul ergonomie. În cele câteva minute petrecute alături de noul S III, nu am reușit să îl operăm cu o singură mână, dar cel mai probabil că acest lucru a fost sacrificat în mod intenționat de producător.

Dincolo de performanțe, despre care vom vorbi pe larg într-un review în viitorul apropiat, Galaxy S III este diferit de ediția precedentă prin designul mult mai rotunjit, “inspirat de natură”, conform producătorului. Toate suprafețele noului aparat sunt lucioase, de la display-ul care acoperă aproape integral fața și până la carcasa cu finisaj glossy de pe spate. Construcția pare foarte solidă, fără puncte slabe ale carcasei sau probleme de finisaj. Până la review, puteți găsi aici specificațiile complete ale modelului Samsung Galaxy S III.

9 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului