Hi-Tech

Prima impresie: Samsung Galaxy Note 8.0

scris pe 27 Feb 2013 de Constantin Barbu 9284 vizualizări
IMG_5596a

Samsung a lansat la Mobile World Congress 2013 (MWC) o nouă ediție a tabletei Galaxy Note, de data aceasta cu o diagonală de 8 inci. Intrați în articol pentru a citi primele noastre impresii despre noua tabletă.

De la prima vedere, Galaxy Note 8.0 se încadrează perfect în noul limbaj de design folosit de Samsung încă de la modelul Galaxy S3: corpul este construit din același tip de plastic alb lucios, marginile sunt rotunjite, iar interfața este aceeași ediție de TouchWiz folosită și pe telefoanel companiei. Ca parte a seriei Note, tableta integrează și un stylus special, care este recunoscut cu precizie mare de aparat și permite utilizarea de funcții speciale. La capitolul specificații tehnice, tableta face parte din noua generație de aparate mobile: un procesor quad-core la 1.6Ghz și cei 2GB de memorie RAM asigură o performanță foarte bună, dar ecranul suferă de aceeași problemă a densității reduse ca iPad Mini. Cu o rezoluție de 1280×800 pixeli, display-ul are o densitate de 189 de pixeli per inch, ceva mai mare decât mini-tableta Apple, dar nu la nivelul Nexus 10 sau iPad Retina Display.

 

Cele câteva minute petrecute alături de tabletă nu ne permit să dăm o concluzie finală, dar la prima vedere aparatul pare foarte bine construit, chiar dacă nu am apreciat în mod deosebit suprafața extrem de lucioasă. Performanța tabletei pare foarte bună, iar stiloul S-Pen funcționează foarte bine, cu o precizie similară cu cea a aparatelor existente în gamă. Tableta va fi disponibilă pe piață în prima parte a anului.

2 comentarii

  • ng pe 28 Feb 2013

    phablet nu e sigur , e tableta in toata regula la 8 inch , phabletu e de 5-6 inch!

    Reply
  • Papi pe 28 Feb 2013

    Sa scrii un articol despre un produs despre care nu stii mai nimic pentru ca nu l-ai testat inca e o mare realizare jurnalistica. De fapt e chiar o moda, mai ales la politicieni, sa vorbeasca fara a spune nimic de fapt.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului