Hi-Tech

Philips Hue – lumină 2.0

scris pe 20 Noi 2012 de Constantin Barbu 7397 vizualizări
image-PORTAL-SECURE-HOME

Designul vizual centrat în jurul luminii a fost și este definit mai ales de obiectele care modifică fluxul și culoarea razelor: lămpi, abajururi, aranjamente arhitecturale. Prin Hue, Philips modifică direct sursa de lumină și o face mai controlabilă decât a fost vreodată.

Philips Hue este unul dintre primele sisteme de iluminare care poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent sau a unei tablete. Compus dintr-o stație de bază care se conectează la un router local și până la 500 de becuri speciale, Hue permite utilizatorilor să controleze nu doar intensitatea luminii, ci și culoarea și distribuția în funcție de încăpere (sau chiar în același spațiu).

 

Pachetul simplu Hue include trei becuri conectate la stația centrală și o aplicație iOS sau Android care permite utilizatorilor să aleagă din palete de iluminare create special pentru diferitele momente ale zilei sau să își creeze propriile palete din imagini sau dintr-un panou de control. Aplicația funcționează de oriunde există o conexiune la internet, iar utilizatorii pot să controleze lumina din casă chiar și când sunt plecați în vacanță, pentru un plus de securitate. Detalii complete pe meethue.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului