Hi-Tech

Philips DesignLine: sticlă și imagine

scris pe 20 Mar 2013 de Constantin Barbu 6134 vizualizări
philips_designline_in_use

Philips a lansat un nou televizor inteligent, cu un design complet nou: aparatul este integral construit din sticlă și nu include un stand clasic, fiind proiectat pentru a fi cât mai puțin intruziv.

Televizorul are la bază un ecran FullHD 1080P dinsponibil în două diagonale (117 centimetri și 140 centimetri) și are carcasa confecționată dintr-o singură bucată de sticlă, cu o grosime maximă de 4 centimetri.

Noul model DesignLine oferă o rată de reîmprospătare de 1400Hz și poate afișa conținut 3D local sau online, prin intermediul conectivității WiFi. Televizorul folosește un procesor dual-core pentru o experiență multimedia online cât mai bună și include o telecomandă inteligentă și posibilitatea de a fi controlat printr-o aplicație de smartphone.   La fel ca toate modelele din gama superioară Philips, televizorul include tehnologia AmbiLight, care proiectează un halou de lumină colorată în jurul televizorului în funcție de imagine afișată pe ecran. Încă nu sunt cunoscute detalii privind prețul noului model, care va fi disponibil în Europa începând cu trimestrul doi al anului.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului