Hi-Tech

Panasonic Lumix LX7 – megapixelii contează mai puțin

scris pe 18 Iul 2012 de Constantin Barbu 7526 vizualizări
LX7k_slant-hero_gallery_post-2

Panasonic a lansat un nou vârf de gamă pentru seria sa de aparate foto compacte, modelul Lumix LX7. Camera nu impresionează prin numarul de megapixeli (10,1), ci prin optica de excepție și calitatea imaginilor captate.

Parte a seriei LX, remarcabilă de-a lungul timpului prin mai multe modele avansate foarte apreciate de utilizatori, noul model are un design clasic, ce pune accentul pe elementele de control manual. Obiectivul integrat are o plaja focala echivalentă de 24-90mm, cu o diafragmă ultra-luminoasă f1.4-2.3. Comparativ, un obiectiv f1.4 poate capta de patru ori mai multă lumită decât un obiectiv f2.8 și de 8 ori mai multă lumină decât un obiectiv f4. Acest lucru permite folosirea unei sensibilități ISO mult mai mici, ceea ce automat scade și nivelul de zgomot al senzorului de imagine.

LX7 permite și înregistrarea de clipuri video FullHD, plus fotografierea în rafală cu până la zece cadre pe secundă. Imaginile captate pot fi apoi afișate pe ecranul de 3 inci (921.000 puncte) de pe spatele aparatului sau prin intermediul unui vizor electronic de rezoluție mare care este disponibil opțional. Detalii complete pe panasonic.net.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului