Hi-Tech

Panasonic G6: WiFi, NFC și funcții video avansate

scris pe 24 Apr 2013 de Constantin Barbu 4539 vizualizări
g6

Panasonic a anunțat miercuri camera foto Lumix G6, orientată către producția video. Noul aparat va folosi un senzor de 16 megapixeli și va putea capta imagini și clipuri video la o sensibilitate de până la ISO25600.

La fel ca generațiile precedente, noul G6 are un design similar cu un aparat dSLR clasic, dar folosește un vizor electronic de 1,4 milioane de pixeli pentru vizare, în locul unui modul optic convențional. Conform producătorului, noua generație Lumix G include un nou sistem de focalizare, cu performanțe îmbunătățite în situații de iluminare slabă și algoritmi mai buni de reducere a zgomotului de imagine.

 

Panasonic Lumix G6 va fi orientat mai mult către video, fiind capabil să înregistreze clipuri FullHD 1080P cu o cadență de până la 60 de carde pe secundă, cu focalizare continuă. Imaginile sau clipurile înregistrate vor putea fi urcate imediat online, prin intermediul unui modul WiFi integrat, care se poate conecta la orice smartphone sau tabletă. Pentru o conectare cât mai facilă, Panasonic a inclus în noul G6 și un cip NFC, care permite pairing rapid, printr-o singură atingere cu un telefon compatibil.

 

Pe partea de fotografie, camera primește un upgrade al vitezei de fotografiere în rafală, fiind acum capabilă de 7 cadre pe secundă. Controlul se va face atât prin butoanele și rotițele clasice, cât și printr-un touchscreen de 3 inci, situat pe un braț flexibil. Data oficială de lansare și prețul de debut al noului aparat foto nu au fost comunicate până la ora redactării acestui material.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului