Hi-Tech

P7100: noul vârf al gamei de compacte Nikon

scris pe 26 Aug 2011 de Constantin Barbu 6142 vizualizări
nikorn

Nikon a lansat un nou vârf de gamă pentru seria de compacte Coolpix, modelul P7100. Aparatul folosește un senzor de 10,1 megapixeli și un obiectiv cu zoom optic 7,1X, echivalent cu un obiectiv cu plaja focală 28-200mm pentru formatul clasic de film.

Nikon a încercat să creeze un aparat cu performanțe cât mai bune, dar care sa nu aiba dimensiunile unui dSLR. Astfel, aparatul oferă o viteză de focalizare și declanșare îmbunătățită, cu un timp de focalizare de doar 0,16 secundă și o întârziere a declanșării efective de 0,22 secunde. Imaginile sunt înregistrate pe carduri de memorie SD și pot fi văzute și pe ecranul de 3 inci de rezoluție înaltă.

Aparatul integrează mai multe comenzi manuale decât majoritatea compactelor, fiind destinat celor care doresc sa controleze manual majoritatea parametrilor tehnici. Încadrarea cadrelor se poate face fie prin intermediul LCD-ului, fie printr-un vizor optic poziționat pe axa obiectivului. P7100 poate filma și clipuri video HD 1080i cu sunet, iar bateria are o durată de viață de 350 de fotografii, conform producătorului. Mai multe detalii pe nikon.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului