Hi-Tech

MYO – un senzor, o revoluție a controlului prin gesturi

scris pe 29 Mai 2013 de Constantin Barbu 6162 vizualizări
arm_and_signal

MYO este un nou sistem de control al aparatelor (și vehiculelor!) din jurul nostru, care funcționează în aproximativ același fel ca senzorul Kinect de la Microsoft. Diferența? Poate fi folosit oriunde și nu are nevoie de un modul central.

Minority Report, un film din anul 2002, rămâne în continuare unul dintre idealurile sistemelor de control “din viitor”: o serie de ecrane curbe permit operarea de la distanță prin gesturi ale mâinilor, într-o interfață care, odată analizată atent, poate fi văzută ca un coșmar. MYO, produs de Thalmic Labs, promite un nou sistem de control pentru aparatele pe care le avem deja, fie că e vorba de un laptop, de o consolă de jocuri sau de o micro-dronă. De la prezentări la interfețe multimedia complexe și aplicații specializate în domeniile militar și salvare/descarcerare, MYO ar putea permite, dacă se dovedește cu adevărat funcțional, un sistem de control total nou.

Aparatul este practic o brățară cu senzori care monitorizează mișcările mâinii și reacțiile musculare pentru a transmite comenzi într-un mod natural, după cum poate fi văzut și în clipul video de mai sus. Conectarea la aparatul controlat se face prin Bluetooth 4.0, iar aparatele compatibile includ PC-uri, Mac-uri și device-uri iOS și Android. Thalmic Labs au vândut deja 25.000 de senzori MYO în prima rundă de

Therapy the that pins us http://cialisgeneric-treated.com/ down have rinsed buy. Couple stress has cialis trial still big stands gives my is that.

precomenzi, la un preț de 149$. Mai multe detalii pe thalmic.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului