Hi-Tech

Molami Twine – căști HiFi la feminin

scris pe 04 Ian 2012 de Constantin Barbu 9326 vizualizări
molami 3

În general, pentru majoritatea căștilor audio, designul este un element secundar, comparativ cu fidelitatea redării sunetului. Majoritatea modelelor care se mândresc cu o reproducere excelentă a muzicii nu se remarcă în primul rând prin designul exterior. Molami sparge asest stereotip cu o nouă serie de căști care promit să ofere o reproducere cât mai fidelă a sunetului, cu o estetică inovatoare, bazată pe forma feminină și pe eleganța materialelor clasice.

Fabricată dintr-un amestec de mătase, șifon și satin, banda textilă care găzduiește și definește forma căștilor Twine oferă o formă unică și practic invizibilă unui accesoriu altfel destul de dificil de asortat. Cele două difuzoare integrate în bandă pot fi ajustate pe verticală pentru o poziție optimă, iar conectarea la sursa de semnal se face printr-o mufă standard de 3,5 mm. Firul acoperit cu un strat textil anti-rupere include și o telecomandă și un microfon, extrem de util dacă este folosit împreună cu un telefon mobil compatibil.

Modelul Molami Twine este disponibil în trei variante, ce diferă prin culoarea materialului (alb sau negru) și prin metalul folosit pentru conectori (aur sau argint). Prețul pentru o pereche de căști este de 300 de euro, iar comanda se poate face direct de pe molami.com.

2 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului