Hi-Tech

Logitech încearcă să reinventeze mouse-ul cu noul Cube

scris pe 05 Ian 2012 de Constantin Barbu 9388 vizualizări
Screen shot 2012-01-05 at 11.52.36

Logitech a lansat joi, în avanpremiera târgului de electronice CES (Consumer Electronics Show) 2012, un nou concept prin care speră să reinventeze mouse-ul. Numit Cube, noul periferic oferă o suprafață tactilă similară cu cea de pe Apple Magic Mouse și Microsoft Touch Mouse și poate fi convertit într-o telecomandă pentru prezentări prin simpla ridicare de pe birou.

Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcția impusă de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce oferă o experiență fină a scrolling-ului, similară cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone. Pentru a folosi Logitech Cube ca telecomanda pentru prezentari, dispozitivul trebuie ridicat în aer, iar câteva momente mai târziu acesta se va afla în modul de “presenter”. Trecerea către următorul slide se face prin apăsarea părții superioare a mouse-ului, iar revenirea la un slide precedent se face în același fel, dar ținând aparatul într-un mod diferit.

Logitech Cube vine însoțit de un receiver Logitech Unifying la care pot fi conectate până la șase dispozitive. Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul logitech.com, începând cu această lună, la un preț de 69,99 Euro.

1 comentariu

  • mihai pe 06 Jan 2012

    Nu inteleg cum incearca sa reinventeze mouseul copiind facilitati oferite de peste 2 ani de Apple Magic Mouse :) …si adaugand o functionalitate discutabila (acea de presenter) dar ma rog…

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului