Hi-Tech

Little Printer – cea mai fericită imprimantă din lume

scris pe 30 Noi 2011 de Constantin Barbu 11750 vizualizări
feat Little printer

Majoritatea smartphone-urilor de pe piață deja înglobează tehnologia necesară pentru a imprima documente de dimensiuni normale. Dar cum ar fi să existe o imprimantă care să printeze mici bucățele de hârtie cu toate lucrurile importante de pe telefonul tău? Intră în scenă Little Printer, unul dintre cele mai interesante produse pe care le-am văzut anul acesta.

Practic, Little Printer este o imprimantă pentru chitanțe convertită să accepte mesaje de la o aplicație specializată, compatibilă cu telefoane Android și iOS. Utilizatorul nu face decât să instaleze o aplicație, care îi permite să își imprime cele mai importante titluri ale zilei, să creeze mici liste de sarcini imprimate sau bilețele pentru postat pe frigider.

Totul fără nici un fir, cu un design impecabil, într-un mod care apropie tehnologia de oameni. Ca să înțelegeți în mai puțin de un minut modul de funcționare și utilitatea micii imprimante, urmăriți clipul video de mai jos.

Pentru lansarea din 2012, studioul BERG, oamenii din spatele Little Printer, s-au aliat cu Google, The Guardian, Arup și Foursquare pentru a oferi utilizatorilor cât mai mult conținut. Lista partenerilor nu este limitată în nici un caz la doar aceste câteva mari nume: în timp, aproape orice publicație sau serviciu poate fi adăugat pe lista elementelor imprimabile. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

4 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului