Hi-Tech

LG intră pe piața telefoanelor supradimensionate cu modelul Optimus Vu

scris pe 19 Feb 2012 de Constantin Barbu 11022 vizualizări
feat-lg-vu

După ce Samsung a lansat la finele anului trecut modelul Galaxy Note, un hibrid telefon-tabletă cu o diagonală de 5,3 inci (13,4 cm) și comandă prin stylus, LG a anunțat modelul Optimus Vu, cu o diagonală de 5 inci și un raport de aspect al display-ului de 4:3, atipic în lumea telefoanelor mobile.

Noul LG Optimus Vu va folosi un display IPS, de același tip cu cel folosit în Apple iPhone 4 și 4S, cu o rezoluție de 1024×768 de pixeli. Spre deosebire de majoritatea majoritatea smartphone-urilor de pe piață, care folosesc  display-uri widescreen 16:9, LG Optimus Vu merge pe aceeași rație înălțime/lățime ca și Apple iPad, o decizie care ar putea aduce un plus de ergonomie atunci când aparatul este folosit în mod portret.

Terminalul folosește sistemul de operare Google Android 2.3 (cel mai probabil cu posibilitate de update la 4.0) și este bazat pe un procesor dual-core la 1,5Ghz. Spațiul de stocare standard este de 32GB, iar memoria RAM va fi de 1GB. Camera foto principală va avea 8 megapixeli, cu filmare FullHD, iar operarea telefonului va putea fi făcută atât tactil, cât și cu ajutorul unui stylus special, într-un mod similar cu Samsung Galaxy Note.

2 comentarii

 • Poneiul Troian pe 19 Feb 2012

  Eu am o singura suparare: ca nu s-au trezit odata firmele Levis si Lee Cooper din era Woodstock, sa faca ce trebuia sa faca de acum 2 ani: buzunare largi la blugi!

  Reply
 • cornel pe 20 Feb 2012

  Zeltera,
  Ce naiba vobesti? cum nu poti sa adaugi un sim unei tablete si sa o folosesti ca telefon?
  sunt destul de multe tablete ce pot fi folosite ca orice telefon. Singura problema este ca esti putin ciudat tinand-o la ureche :)
  intra pe orange.ro , Samsung Galaxy Tab7+…

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului