Hi-Tech

Lenovo ThinkPad Tablet: o tabletă Android pentru afaceri

scris pe 21 Iul 2011 de Constantin Barbu 8384 vizualizări
Untitled-1

Lenovo a lansat prima tabletă din seria ThinkPad bazată pe sistemul de operare Google Android 3.1, destinată în principal companiilor și oamenilor de afaceri. Noul gadget are o diagonală de 10,1 inci, este bazat pe platforma nVidia Tegra 2 și include un port USB 2.0 de dimensiuni normale, plus un cititor de carduri SD.

Tableta folosește un display IPS cu unghiuri mari de vizionare și este livrată cu 25 de aplicații preinstalate, inclusiv o suită Office completă și un client Citrix, care va fi apreciat mai ales de companii. Autonomia este cotată de producător la opt ore de utilizare continuă cu WiFi pornit și ceva mai puțin atunci când conectarea la internet se face printr-o rețea 3G. Odată cu noul aparat, Lenovo a lansat și un dock cu tastatură, care transformă tableta într-un computer ultra-portabil cu o ergonomie semnificativ mai bună atunci când este vorba de introducerea de text. Opțional, utilizatorii pot folosi și un stylus, pentru operațiunile care necesită un nivel ridicat de precizie.

Designul noului aparat se încadrează perfect în gama ThinkPad, cu linii simple și elemente de control punctate cu roșu. Tastatura opțională include și un pointer optic în centru și două butoane pentru click, poate cel mai cunoscut element de design al întregii game ThinkPad, creată inițial de IBM în urmă cu două decenii. Tableta va fi disponibilă în luna august, la un preț de 499$ pentru varianta cu 16GB spațiu de stocare. Mai multe detalii pe lenovo.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului