Hi-Tech

LaCie Blade Runner: periferic, operă de artă

scris pe 14 Ian 2013 de Constantin Barbu 7032 vizualizări
BladeRunner_Front

LaCie a anunțat un nou hard-disk extern proiectat alături de designerul Philippe Starck. Modelul Blade Runner, produs în 10.000 de exemplare, reinterpretează motivele estetice ale celebrului film din 1982, dar promite să fie și o alternativă suficient de rapidă pentru profesionisti.

LaCie Blade Runner are un aspect diferit din aproape orice unghi: din lateral, perifericul pare o banală cutie paralelipipedică, de deasupra pare un sistem eficient de disipare a căldurii, iar privit perpendicular pe cele 16 plăci de metal arată ca nici un alt aparat pe care l-ați mai văzut: un hard-disk de 4TB este integrat într-o formă fluidă, care apoi este la rândul ei încadrată într-un rând de plăci metalice.

 

Ca dotări tehnice, noul hard-disk oferă conectivitate USB 2.0 și 3.0, pentru o viteză de transfer cât mai mare, plus un mod Eco în care consumul de energie este redus cu până la 75%. Pachetul LaCie Blade Runner include și un cont de stocare cloud Wuala valabil timp de un an de zile. Detalii complete pe LaCie.com.

4 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului