Hi-Tech

HTC Sensation XL – cinematograful din buzunar

scris pe 09 Oct 2011 de Constantin Barbu 12417 vizualizări
feat xl 2-2

Pentru un telefon, o diagonală de 12 centimetri este una foarte, foarte mare. Noul HTC Sensation XL, unul dintre cele mai mari telefoane create vreodată de compania taiwaneză, folosește exact această dimensiune și promite o experiență multimedia excelentă pentru cei care sunt dispuși să care un asemena ”monstru” în buzunar.

Tendința telefoanelor inteligente cu ecran de dimensiuni foarte mari a fost una dintre cele mai evidente în 2011: de la Samsung Galaxy S II la mai multe modele Motorola, aproape toți producătorii au încercat să integreze ecrane de dimensiuni cât mai mari. HTC Sensation XL se integrează perfect în acest curent, cu un display SuperLCD de 4,7 inci (~12 cm) și o rezoluție de 800×480 de pixeli. Pe lângă ecranul de dimensiuni generoase, modelul Sensation XL își dovedește înclinațiile multimedia prin includerea în pachet a unui set de căști Beats Audio, cu o claritate superioară celor incluse în mod normal cu un smartphone.

Telefonul este bazat pe un procesor tactat la 1,5Ghz cu un singur nucleu și folosește 768MB de memorie RAM. Spațiul de stocare standard este de 16GB, extensibil până la 64GB prin intermediul unui slot de card microSD. Sensation XL include două camere foto-video, una de opt megapixeli și una de 1,3 megapixeli, poziționată frontal și folosită pentru videoconferințe. Din păcate, camera principală nu poate înregistra decât clipuri video HD 720P, în situația în care majoritatea competitorilor deja au atins 1080P FullHD.

Noul terminal va cântări 163 de grame și va avea o autonomie maximă de 410 minute de convorbire (în mod 3G) și până la 460 de ore în modul standby. Funcții precum conectivitate WiFi N, Bluetooth 3.0, GPS asistat și 3G+ sunt de la sine înțelese. Sensation XL va fi disponibil în această toamnă la un preț încă nespecificat. Mai multe detalii pe HTC.com.

5 comentarii

 • Florin pe 09 Oct 2011

  HTC a scos deja HTC Titan cu ecran de 4.7″
  Ruleaza Windows Phone 7.5 Mango

  Reply
 • Ciprian pe 10 Oct 2011

  N-as mai cumpara HTC dupa experienta avuta cu htc touch 2 nici in ruptul capului…

  Reply
  • adi pe 10 Oct 2011

   htc touch 2 vine cu windows mobile, which is a bad choice for any other manufacturer. incearca un android.

   Reply
 • kLM pe 10 Oct 2011

  1. Exagerat de mare (4″ inseamna deja prea mult pentru un buzunar) si cu o rezolutie deplorabila (in conditiile in care este identica cu telefoane de 3.7″);
  2. Aduce ca noutate… nu pot completa cu nimic;
  3. E putin probabil ca acumulatorul va rezista macar 1 zi.
  4. La fel ca orice HTC, tinut in buzunar va raspunde singur la apeluri.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului