Hi-Tech

HTC Sensation

scris pe 20 Apr 2011 de Constantin Barbu 4708 vizualizări
Screen shot 2011-04-19 at 12.13.45

Sensation, noul vârf de gamă al producătorului taiwanez de telefoane inteligente HTC, se distanţează de concurenţă nu doar prin specificaţiile spectaculoase, ci şi prin serviciile asociate pe care le oferă. Prin HTC Sense 3.0, interfaţa personalizată care acoperă aproape total sistemul de operare Google Android, producătorul simplifică operarea telefonului şi oferă o serie de functii suplimentare.

Creat pentru a oferi o experienţă unitară pe toate terminalele HTC, într-un ecosistem complex şi adesea fragmentat cum este Android, Sense oferă acces la cele mai frecvent utilizate funcţii într-o interfaţă minimalista, orientată spre un nivel cât mai ridicat de ergonomie. Dincolo de o personalizare pur estetică, HTC Sense oferă şi o serie de funcţii suplimentare utile: aplicaţia camerei foto este semnificativ mai avansată decât cea disponibilă în mod standard, programele mutlimedia au interfeţe mai intuitive decât cele instalate implicit, iar programele de comunicare, cum ar fi email-ul sau mesajele text, pot fi accesate mai rapid şi mai ergonimic.

Construit în jurul unui display cu diagonala de 4,3 inci, Sensation este orientat în mod declarat către multimedia. Cu o rezoluţie a ecranului “qHD” (960×540 de pixeli), vârful de lance al HTC oferă utilizatorilor şi un serviciu de închiriere digitală pentru filme, numit HTC Watch. În ceea ce priveşte conectivitatea, noul model HTC oferă posibilitatea utilizării unei reţele locale de mare viteză sau a reţelelor de telefonie mobilă 3G+, până la viteze de 14,4Mbps. Camera foto de opt megapixeli cu blitz dual-LED poate filma clipuri video la rezoluţie FullHD 1080P, iar prezenta standardului DLNA permite transmiterea imaginilor către un display compatibil fără folosirea niciunui fir.

Sensation va fi disponibil începând cu luna mai. Până atunci, mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul HTC.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului