Hi-Tech

HTC One: display FullHD, cameră UltraPixel

scris pe 19 Feb 2013 de Constantin Barbu 10195 vizualizări
HTC One_White

HTC a lansat cel mai nou model al seriei One, bazat pe sistemul de operare Google Android. Noul smartphone integrează o serie de noi tehnologii, dintre care cea mai importantă este camera foto, care integrează pixeli mai puțini, dar de calitate mai mare.

Noul HTC One este construit integral din aluminiu și sticlă, iar carcasa metalică unibody are o grosime de doar 9.3 milimetri, la o greutate de 143 de grame. Display-ul are o diagonală de 4.7 inci și este unul dintre primele telefoane care folosesc un ecran FullHD (1920 x 1080 pixeli), cu o densitate de 468 de pixeli per inch.


La capitolul specificații tehnice, HTC One folosește un procesor quad-core de nouă generație, la o frecvență de 1.7Ghz, include 2GB de memorie RAM și 32 sau 64GB spațiu de stocare. La capitolul conectivitate, modelul One include compatibilitate 3G+, 4G LTE, Bluetooth 4.0, GPS, WiFi și NFC. Telefonul integrează două difuzoare stereo duale cu aplificatoare integrate Beats Audio și un microfon de sensibilitate foarte mare, pentru înregistrări cât mai clare.

Dacă restul specificațiilor vor fi cel mai probabil adoptate de majoritatea producătorilor în telefoanele lor de vârf, HTC aduce prin modelul One un nou tip de cameră, cu o rezoluție de doar 4 megapixeli, dar care promite o calitate a imaginii mult mai bună. Senzorul integrează un număr mai mic de UltraPixeli retroiluminați, așa cum sunt ei numiți de producător, dar cu o suprafață individuală mult mai mare, care se traduce printr-o claritate mai bună a imaginilor, mai ales în condiții de iluminare slabă. Noul senzor poate filma și clipuri FullHD. Conform producătorului, noul senzor poate capta “cu 300% mai multă lumină decât senzorii convenționali”.

HTC One este bazat pe sistemul de operare Google Android JellyBean 4.1.2 și include o nouă ediție a interfeței HTC Sense, mai simplă și mai ușor de folosit. Telefonul va fi disponibil la nivel global începând cu luna martie. Mai multe detalii pe htc.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului