Hi-Tech

HTC actualizează vârful de gamă One X

scris pe 02 Oct 2012 de Dragoș Aliciu 8386 vizualizări
Hi tech - One X

HTC a prezentat astăzi One X+, versiunea actualizată a telefonului lansat de companie în primăvară. Un upgrade software și hardware, „plusul“ vine de la un procesor mai rapid, o baterie mai mare, capacitate de stocare superioară și cel mai nou sistem de operare Android, programat pentru instalare în luna octombrie.

Noul One X+ nu este un upgrade pe care posesorii de telefoane HTC One să-l regrete. Dar pentru cei care se află în fața unei decizii de achiziție, procesorul de 1,7 Ghz Tegra 3, o memorie de 64 Gb și o autonomie cu aproape 40% mai mare decât precedentul (6 ore timp de conversaţie LTE şi 4,7 ore timp de conversaţie non LTE ar putea face diferența).

Telefonul vine cu ultima versiune de Android 4.1, Jelly Bean, peste care producătorul a actualizat interfața HTC Sense 4+. O serie de upgrade-uri au fost aduse și componentei multimedia a terminalului, cu o funcție Autoportret asociată camerei foto frontale, care face câteva ajustări automate imaginilor captate, modul turist de fotografiere, fără nevoia de deblocare a aparatului și o galerie mai coerentă din punctul de vedere al aranjării.

Telefonul cu o diagonală a ecranului de 4,7 inch poate fi conectat automat la căștile Beats printr-o simplă atingere datorită alături de alte periferice de sunet datorită funcției „Tap and Go“.

HTC OneTM X+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie, iar în Asia de Sud din noiembrie.

3 comentarii

 • A. pe 02 Oct 2012

  Ce înţelegeţi prin “6 ore timp de conversaţie LTE şi 4,7 ore timp de conversaţie non LTE ar putea face diferența”? LTE nu e o tehnologie pentru trafic de date mobil? Ce legătură are cu transmisia de voce? Şi în aceste condiţii cum poate dura bateria mai mult cu LTE activat decât cu el dezactivat?

  Reply
 • A.I. pe 03 Oct 2012

  Destul de simplu . Fa si tu un test . Vezi cat tine telefonul cu 3g activat si cat tine fara, cam asa e si cu LTE

  Reply
 • B pe 11 Oct 2012

  @A
  Daca te interesezi vei afla ca LTE e si pt voce doar ca nici un carrier nu a implementat asa ceva (AT&T, Verizon sau cine se mai lauda cu LTE capabilities au de fapt doar pentru date)

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului