Hi-Tech

Galaxy Tab 2: prima tableta Samsung cu Android 4.0

scris pe 14 Feb 2012 de Constantin Barbu 10556 vizualizări
feat_tab_2

Samsung a anunțat prima tabletă bazată pe sistemul de operare Google Android 4.0, numită Galaxy Tab 2, cu o diagonală de 7 inci și un procesor dual-core la o frecvență de 1 Ghz.

Noul model, care este un urmaș direct al primei tablete Samsung, păstrează display-ul cu o rezoluție de 1024×600 pixeli și diagonala primului model, dar asemănările se opresc aici. Sistemul de operare este noul Android 4.0 “Icecream Sandwich”, peste care producătorul coreean a implementat interfața proprie TouchWiz, procesorul este unul mult mai rapid, cu două nuclee tactate la 1Ghz, iar designul este unul mult mai elegant decât prima încercare.

Dotările tehnice ale aparatului de 344g includ două și camere foto, una principală, de 3 megapixeli, și una frontală, cu rezoluție VGA. Tableta va fi disponibilă începând cu luna mai în România la un preț încă necomunicat, în variante cu 8,16 sau 32GB spațiu de stocare și conectivitate WiFi sau WiFi+3G. Mai multe detalii pe site-ul Samsung.

1 comentariu

  • popas pe 15 Feb 2012

    Abia astept sa testez tableta… Desi nu cred ca m-as incumeta sa o cumpar, asteptand sa vad cum va arata iPad 3 si tableta Google care este asteptata sa ajunga pe rafturile magazinelor prin iunie 2012.
    De remarcat este faptul ca Samsung nu a mai plusat pe nr de megapixeli ai camerei foto.
    Ar fi interesant sa stim ce autonomie are bateria. Cat despre portabilitate, se pare ca tabletele cu ecran cu diagonala de 7″ sunt mai de dorit: dimensiuni mai mici, greutate mai redusa, probabil autonomie baterie mai mare.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului