Hi-Tech

Concert pentru o singură persoană – Bowers&Wilkins C5

scris pe 15 Iul 2011 de Constantin Barbu 10412 vizualizări
bw casti

Căștile C5 sunt cel mai nou produs din linia destinată audiofililor de la Bowers&Wilkins și aduc o serie de noi îmbunătățiri care le diferențiază clar de competiție. De la filtrul acustic micro-poros, fabricat din bile minuscule de aluminiu, la sistemul inovator de prindere și echilibrare, noile căști promit o experiență acustică deosebită.

B&W C5 sunt proiectate pentru utilizare în medii zgomotoase, unde reușesc să suprime sunetele exterioare printr-un sistem de izolare fonică bazat pe o potrivitre cât mai fixă și confortabilă: un braț flexibil se mulează pe interiorul lobului urechii, iar un element din tungsten distribuie greutatea spre interior, pentru un echilibru cât mai bun.

Aflat la prima experiență în domeniul căștilor intra-auriculare, B&W au încercat să creeze un produs care să impresioneze atât prin design, cât și prin calitatea sunetului. Pentru a crea o spațialitate cât mai bună a semnalului audio, Bowers&Wilkins au integrat un filtru micro-poros fabricat din mii de bile microscopice de aluminiu, care dispersează sunetul ca o incintă acustică de dimensiuni mult mai mari. Ca specificații tehnice, noile căști au un diametru al difuzorului de 9mm și pot reproduce, conform producătorului, orice sunet cu o frecvență cuprinsă între 10 și 20 000 de herzi. Cablul folosit are o lungime de 1,2 metri, iar greutatea totală a modelului C5 este de doar 20 de grame.

B&W C5 vor fi disponibile începând cu luna august și vor avea integrată și o telecomandă compatibilă cu multe smartphone-uri și playere muzicale portabile. Mai multe detalii pe bowers-wilkins.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului