Hi-Tech

Canon prezintă “viitorul aparatelor foto compacte”: Powershot N

scris pe 07 Ian 2013 de Constantin Barbu 8099 vizualizări
PowerShotN-6

Canon a prezentat la CES 2013 un nou model de aparat foto compact care renunță la una dintre convențiile cele mai vechi din istoria fotografiei: butonul declanșator.

Cu o formă ce amintește mai mult de un webcam decât de sildenafil citrate o cameră compactă, noul Powershot N este un mic pătrat disponibil în mai multe culori ce este operat prin intermediul unui ecran tactil rabatabil. Singurele două butoane sunt cele de pornire-oprire și de conectare la un smartphone sau tabletă. De altfel, aparatul este văzut ca un accesoriu http://sildenafilcitrate-rxstore.com/ pentru epoca Instagram: senzorul de 12 megapixeli și obiectivul cu zoom 4X stabilizat reprezinta doar o extensie a unui aparat conectat permanent la internet. Noul alertec canada pharmacy Powershot N poate oferi cialis at walmart utilizatorului câte 5 variante procesate diferit pentru fiecare imagine captată, în stilul aplicațiilor mobile care suprapun filtre peste fotografii, iar varianta finală poate fi postată online printr-o singură apăsare de buton.

Spre deosebire de camerele de până acum, focalizarea și declanșarea se fac prin intermediul unui inel din jurul obiectivului, care înlocuiește total clasicul declanșator. sildenafil generic Dincolo de imagini, Powershot N poate înregistra și clipuri video Full HD. Camera va fi disponibilă la un preț de aproximativ 300 de euro în prima parte a anului.

1 comentariu

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului