Hi-Tech

Blackberry by Porsche Design

scris pe 28 Oct 2011 de Constantin Barbu 6477 vizualizări
feat porsched-2

Blackberry a anunțat în această săptămână prima colaborare cu prestigioasa casă de design Porsche Design. Primul rezultat al parteneriatului este un telefon BlackBerry care poartă în mod evident amprenta studioului german: linii drepte, conturate în oțel combinat cu sticlă.

Telefonul, numit Porsche Design P’9981, folosește o platformă standard oferită de RIM, care include un ecran tactil VGA (640 x 480 pixeli) de înaltă denistate (287ppi), un procesor la 1,2Ghz și o cameră foto de cinci megapixeli, cu înregistrare video HD720P. Tastatura a primit o formă diferită de cele cu care ne-a obișnuit compania canadiană până în prezent, confecționată din oțel lustruit, la fel ca și întreaga parte frontală a carcasei telefonului. Spatele este acoperit cu piele, la fel ca și în cazul mai multor terminale de top din gama BlackBerry.

Alături de noul aparat, utilizatorii vor primi și un PIN personalizat pentru serviciul BlackBerry Messenger (BBM). Telefonul va rula, din păcate, vechiul sistem de operare BlackBerry OS 7, și nu nou-anunțatul BBX, care va domina portofoliul companiei în următorii ani. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul RIM.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului