Hi-Tech

Bang&Olufsen PlayMaker – refresh digital pentru difuzoare clasice

scris pe 30 Iul 2012 de Constantin Barbu 7671 vizualizări
feat bo

Bang&Olufsen a lansat un nou modul care permite conectarea fără fir a oricărui difuzor din portofoliul companiei la un aparat compatibil Apple Airplay sau DLNA.

Practic, PlayMaker se conecteaza la un set de difuzoare Bang&Olufsen și stabilește o legătură fără fir cu o sursă de semnal, fie că este vorba de un iPhone, de o tabletă sau de un laptop. Astfel sunt eliminate o parte din cabluri, iar utilizatorul se poate bucura de muzica de pe aparatul său, fără să fie fizic legat de difuzoare. Noul aparat este construit din plastic alb și este bazat pe un design semnat Torsten Valeur. Liniile aparatului sunt foarte simple, iar construcția este orientată către funcționalitate: dincolo de o mufă de alimentare și de un conector de rețea Ethernet, aparatul mai include doar două leduri indicatoare și un sistem de control tactil al volumului, similar cu cele folosite pe iPod-uri.

Conectarea la sursa de semnal se face printr-o rețea locală cu sau fără fir, iar aparatul este compatibil cu întreaga serie de difuzoare BeoLab și cu sistemele de control Bang&Olufsen. Odată instalat, fie că este pus lângă un sistem de câteva zeci de watti sau alături de un BeoLab 5 de 2500 de watti, PlayMaker “traduce” muzica din format digital în sunet prin intermediul unui DAC integrat care promite o calitate excepțională a sunetului. Orice aparat compatibil, fie că este vorba de un iPod Touch, de o tabletă sau de un laptop, poate transmite sunetul fără fir către sistemul audio B&O cât timp este în raza rețelei WiFi la care este conectat PlayMaker.

BeoLab3 și subwooferul BeoLab2 pot fi folosite cu Playmaker

Aparatul va costa aproximativ 400 de euro singur sau aproximativ 4000 de euro într-un pachet ce include și un set de difuzoare BeoLab3. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

2 comentarii

 • weekender pe 30 Jul 2012

  N-am inteles nimic din articolul asta.
  Despre ce este vorba totusi?
  <> asta inseamna ca e un difuzor…

  Reply
  • Constantin Barbu pe 30 Jul 2012

   “Practic, PlayMaker se conecteaza la un set de difuzoare Bang&Olufsen și stabilește o legătură fără fir cu o sursă de semnal, fie că este vorba de un iPhone, de o tabletă sau de un laptop. Astfel sunt eliminate o parte din cabluri, iar utilizatorul se poate bucura de muzica de pe aparatul său, fără să fie fizic legat de difuzoare.” – este o punte de legatura wireless intre un aparat compativil Airplay sau DLNA și un set de difuzoare B&O.

   Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului