Hi-Tech

Bang&Olufsen lansează primul televizor sub marca BeoPlay și un nou dock de iPad

scris pe 07 Mai 2012 de Constantin Barbu 7371 vizualizări
feat bo

Bang&Olufsen au lansat noul model de televizor LCD Beoplay V1, cu diagonale de 32 și 40 de inci. Tot în gama BeoPlay, producătorul danez a lansat și un nou audio-dock pentru iPad, modelul A3.

Televizorul V1 este bazat pe un panou cu o rezoluție FullHD 1080P și se deosebește de competitori, conform producătorului, prin versatilitatea opțiunilor de instalare: standul inclus permite aparatului să fie montat aproape oriunde, și, dacă este cazul, televizorul poate fi chiar suspendat prin două fire metalice.

Specificațiile tehnice includ iluminare LED, o rată de refresh de 100hz, cinci intrări HDMI și un port USB la care pot fi conectate unități de stocare externe. Noul televizor este prevăzut și cu un port special pentru media player-ul Apple TV, ceea ce îl transformă într-un veritabil Smart TV.

 

Cel de-al doilea produs nou din gama entry-level BeoPlay, dock-ul A3, se remarcă în primul rând prin forma angulară neobișnuită, care îi permite să funcționeze și ca stand pentru tabletă. Dock-ul include mai multe difuzoare, fiecare optimizat pentru o anumită poziționare a tabletei: astfel, dacă iPad-ul este vertical, un senzor va activa doar difuzoarele optime pentru reproducerea sunetului în acea poziție.

Aparatul va fi compatibil cu toate generațiile de iPad disponibile pe piață, datorită utilizării unor piese din cauciuc create special pentru dimensiunile fiecărei tablete. Detalii complete pe beoplay.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului