Hi-Tech

Asus PadFone 2: telefonul-tabletă, reloaded

scris pe 17 Oct 2012 de Constantin Barbu 8313 vizualizări
hitech - padfone2

Acum jumatate de an scriam prima impresie despre Asus PadFone, un aparat care pare scos dintr-un film de la Hollywood. Telefonul care se transformă a primit deja o nouă ediție, cu dotări hardware noi și un design îmbunătățit, dar fără capacitatea de a se transforma din tabletă în laptop.

PadFone 2 mobile spy app are o diagonală de 4.7 inci și folosește un display HD 720P cu tehnologie IPS+. De la Padfone 1, noua ediție include http://spyphoneapp-software.com/ și un coursework writing service procesor quad-core de nouă generație, plus o cameră foto de 13 megapixeli cu obiectiv super-luminos. Camera este una dintre cele mai importante îmbunătățiri aduse originalului, și nu doar pe parte de fotografii, ci și ca înregistrare video: telefonul poate înregistra clipuri 1080P la 30 de cadre pe secundă și 720P la 60 de cadre pe secundă, ceea ce îl face un aparat excelent pentru slow-motion. Dotările mai includ 2GB de memorie RAM, NFC și compatibilitate LTE globală.

Partea de tabletă are o diagonală de 10.1 inci și un display IPS de 1280×800 de pixeli, plus o spy cell phone baterie de care promite să dureze peste 10 ore. PadFone 2 rulează versiunea 4.0 a sistemului de operare Google Android, cu un update la 4.1 Jelly Bean prevazut în viitorul apropiat. Prețul de lansare (în Taiwan) va fi de aproximativ 650$ pentru telefon și 220$ essay writing competition 2014 international pentru tabletă dacă sunt cumpărate împreună, sau 650$ și 310$ în cazul achiziționării separat.

Prețul pentru România nu a fost comunicat încă, dar aparatul ar trebui să fie disponibil pe piață înainte de sfârșitul anului.

1 comentariu

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului