Hi-Tech

Asus a lansat în România ultrabook-ul Zenbook Prime

scris pe 18 Iul 2012 de Constantin Barbu 15765 vizualizări
asus_zenbook_prime_a-2

Asus a lansat miercuri Prime, cel mai nou model al seriei de computere ultra-portabile Zenbook. Noul laptop are un design similar cu edițiile precedente ale gamei, dar vine cu dotări tehnice noi, atât la exterior, cât și în interior.

Modelul Prime este disponibil în două variante, una cu o diagonală de 11,6 inci (UX21A) și o greutate de 1,1 kg și una de 13,3 inci (UX31A), cu o greutate de 1,3 kg. Ambele laptopuri folosesc procesoare Intel Core i7 de generația a treia și sisteme de stocare SSD ultra-rapide, pentru un timp de reacție cât mai mic și o experiență cât mai fluidă a utilizării. Dintre update-uri merită menționată placa video Intel HD4000 promite performanțe semnificativ mai bune decât generațiile precedente, cu un consum energetic foarte redus, și înlocuirea porturilor USB 2.0 cu unele noi, de generația a 3-a.

Zenbook Prime aduce în plus față de generațiile precedente și un nou touchpad, optimizat pentru gesturi multi-touch, un punct slab la majoritatea ultrabook-urilor de pe piață. La capitolul dotări multimedia, portabilele folosesc ecrane FullHD cu tehnologie IPS, care garantează un unghi de vizualizare excelent și o reproducere fidelă a culorilor. Un sistem de sunet dezvoltat în colaborare cu Bang&Olufsen completează lista dotărilor, iar specificațiile complete pot fi găsite pe site-ul Asus.

6 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului