Hi-Tech

Apple prezintă iPhone 5S și modelul multicolor 5C

scris pe 10 Sep 2013 de Dragoș Aliciu 22554 vizualizări
Hi-Tech iphone 5c

Compania Apple a prezentat noua versiune a smartphone-ului său reprezentativ, iPhone 5S, dar și un model complet nou, mai accesibil ca preț. 5S beneficiază de un cititor de amprente care poate fi folosit pentru accesarea în siguranță diferitelor conturi direct de pe telefon. Disponibil în cinci variante de culoare, 5C are un design unibody și o carcasă construită din metal și policarbonat.

4 comentarii

 • asdf pe 11 Sep 2013

  Sunt curios daca o sa fie permis 5S-ul in Rusia,China,…etc, Daca o sa permita colectarea amprentelor populatiei si pastrarea pe conturile Apple din US.

  Reply
 • leaf pe 11 Sep 2013

  eu nu inteleg filosofia de design din spatele combinatiilor de culori a carcaselor. pe bune, chiar atat au putut face design-erii de la apple? aia e combinatie? verde ala cu galbenul ala? jucariile chinezesti de cea mai proasta calitate au combinatii ca alea! felicitari apple!

  Reply
 • florin pe 13 Sep 2013

  Consider ca designul carcaselor de cauciuc este gresit, atata timp ca se vede o parte din textul scris pe spatele iphoneului. Pur si simplu este oribil sa vezi (intr-o gaurica) textul “hon”, si mai jos in alte gaurele sa vezi alte bazaconii.

  Cred ca raposatul Jobs ar fi concediat toata echipa de design pentru greseala asta, dar se pare ca noii echipe putin ii pasa.
  Ce a fost iPhone, si ce a ajuns astazi.
  O bucata de plastic, care este mai de calitate pentru ca are o armatura de metal pe interior :) Desigur, cica este policarbonat…
  Ca design, iphone este extrem de slab. A fost cel mai dorit smartphone in 2007-2009, dar astazi? Apple a continuat cu acelasi design plictisitor, aceleasi specificatii, aceleasi dimensiuni. Au reincalzit aceeasi ciorba.

  Este rusinos sa vii la sfarsitul lui 2013 cu ecran de 4 inci, cu rezolutie sub HD, sa nu implementezi NFC, dar sa pui un procesor care nu isi are locul pe un smartphone.

  Reply
 • diana pe 17 Sep 2013

  De fapt asta cu culorile e ultimul trend in materie de fashion. Pe mine ma zgarie pe ochii, da’ un pic de varietate nu strica.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului