Hi-Tech

Apple Mac Pro: cel mai spectaculos computer din ultimii ani

scris pe 11 Iun 2013 de Constantin Barbu 17689 vizualizări
macprofeat

Apple a anunțat luni în cadrul Worldwide Developer Conference 2013 noul model Mac Pro, o stație de lucru destinată profesioniștilor, cu un design extrem de spectaculos și performanțe excepționale.

4 comentarii

 • bobo pe 13 Jun 2013

  kaka maka. Tot processor Intel, deci performantele nu sunt meritul Apple

  Reply
  • Lucid pe 15 Jun 2013

   Daca nu te pricepi, mai bine taci din gura. Performanta e dat nu doar de cpu ci de arhitectura in general (hardware si software). Tu pariez ca te pricepi si la fotbal si la politica si la mestecat seminte.

   Reply
 • apolodor pe 17 Jun 2013

  Pentru Apple, produsele tehnologice trebuie sa fie imbracate in design revolutionar, altfel ei nu prea pot sa vanda produsele.
  Pentru Apple, David Beckham este mai revolutionar decat Einstein, pentru ca pentru Apple, aspectul este cea mai importanta calitate a produsului.
  Apple pune mai mult pret pe designeri decat pe ingineri…
  La ce o trebui ca un computer sa aiba o forma spectaculoasa… Tot sub birou il tii…

  Si exact cum a remarcat si bobo, performanta computerului tine de componentele altor producatori. Apple doar a asamblat componente puternice intr-o carcasa a carui design este “imprumutat” de la cafetiera Braun KF 20 (inca odata… Braun).

  Reply
 • MacMac pe 25 Mar 2014

  ai avut vreodata un mac? eu am doua, un imac si un macbook air, imac-ul il am de 7 ani si merge la fel ca in prima zi. Am amici care is la a 3-4-a rashnitza de atunci, clasicele desktopuri cu blue screen.

  Asa ca daca nu ai habar, nu mai vorbi de pe pereti.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului