Hi-Tech

Apple lansează joi varianta albă a iPhone 4

scris pe 27 Apr 2011 de Constantin Barbu 5877 vizualizări
ip alb

La zece luni de la lansarea iPhone 4, după mai multe amânări, Apple a confirmat că varianta albă a telefonului companiei va fi disponibilă începând de joi, 28 aprilie. Șeful departamentului marketing din cadrul Apple, Phillip Schiller, a mulțumit în mod public tuturor celor care “au așteptat noua variantă și tuturor celor care au muncit pentru a face fiecare detaliu perfect”.

Pentru început, telefonul va fi disponibil în Austria, Australia, Belgia, Canada, China, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Luxembourg, Macau, Olanda, Noua Zealanda, Norvegia, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Elveția, Suedia, Taiwan, Thailanda, Regatul unit și în Statele Unite, urmând să fie disponibil “în curând” și în restul lumii, inclusiv în România.

Lansarea iPhone 4 alb cu doar două luni înaintea datei tradiționale de anunțare a noilor modele de iPhone pare să sprijine speculațiile conform cărora în 2011, varianta următoare de iPhone va fi prezentată abia în toamnă.

Varianta albă a iPhone 4 va fi vândută la același preț ca și varianta neagră și va fi disponibilă în variante cu 16GB și 32GB spațiu de stocare. Mai multe detalii pe Apple.com.

1 comentariu

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului