Gourmet

Primul site făcut integral din ciocolată

scris pe 17 Iun 2011 de Constantin Barbu 13731 vizualizări
ciocolata

O companie portugheză a realizat o premieră în istoria web-ului: primul site făcut integral din ciocolată. Pentru a promova un nou produs, o bere cu aromă de cacao, firma a creat un site ale cărui elemente au fost mai întâi modelate din ciocolată, fotografiate, animate și apoi transformate în poate cel mai dulce site existent.

Sagres Preta, marca de bere promovată, este prezentă pe piața portugheză încă din 1940 și a fost mult timp una dintre singurele beri brune disponibile. Noua variantă îmbină în aroma dominantă a berii și note de cacao și caramel, într-o încercare de a întineri un brand clasic.

Sagres a optat pentru o campanie exclusiv online, iar acest lucru a necesitat un efort mai mare decât simpla programare a unei pagini web: toate elementele site-ului au fost sculptate manual de către echipa unuia dintre cei mai buni ciocolatieri portughezi, Victor Nunes, iar utilizatorii pot primi în fiecare zi un pachet de șase beri cu aromă de ciocolată, plus un element de ciocolată din site. Puteți vedea cum a fost realizată pagina în clipul de mai jos sau puteți să explorați direct rezultatul pe sagres.pt.

1 comentariu

  • Daniel pe 17 Jun 2011

    Asadar cu alte cuvinte au facut un site cu poze.
    Puteau foarte bine sa le faca direct in photoshop, dar trebuie sa recunosc ca ideea de marketing e foarte buna.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului