Gourmet

(P) Restaurant Alioli – Tradiție spaniolă la București

scris pe 11 Iul 2013 de StyleReport.ro 7261 vizualizări
IMG_2159

Experiența Alioli te apropie de spiritul spaniol mai mult decât ai fi crezut. Alături de preparate tradiționale descoperi o poveste în care toate detaliile și serviciile au legătură cu plăcerea mâncării, de la antreu până la desertul servit alături de o cafea „BonBon”.

Experiența în spațiul restrâns dar cochet al restaurantului începe din momentul în care ești întâmpinat de ospătari care vorbesc spaniola. Totul are legătură cu țara în care, timp de opt ani, s-a format inițiatorul poveștii Alioli. Așa se explică meniul oferit la București în care sunt cuprinse toate mâncărurile menite să transforme prânzul sau cina într-un moment special.

Produsele sunt servite alături de povestea care le justifică faima și aroma. Recomandările încep cu prezentarea adevăratului „Jamon iberic de Bellota” adus special de Alioli din fermele unde animalele sunt lăsate libere și hrănite doar cu ghinde. Se vorbește apoi despre brânzeturile tradiționale și despre diferența dintre faimoasa „paella” și „fideua”, adică o paella în care sunt folosite pastele în locul orezului.

Pe măsură ce pătrunzi în spiritul andaluz, cultura gastronomică ți se îmbogățește cu rețete ale preparatelor recomandate în sezonul cald și descoperi plăcerea unei mese „pica-pica” în care toată lumea poate să guste din toate farfuriile în cel mai pur stil spaniol. Alioli te surprinde cu detalii la care nu te-ai fi gândit. Cum ar fi, plăcerea de a savura unul dintre zecile de feluri de gin în care apa tonică a fost turnată pe o linguriță specială și în care s-au adăugat felii de castravete.


View MasterCard Elite StyleMap in a larger map

Intrat în al 3-lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului