Gourmet

(P) Gastronomia Franței într-o cutie de cadou – Comtesse du Barry

scris pe 19 Dec 2012 de StyleReport.ro 11229 vizualizări
Gourmet - Comtesse

Expresia „gestul contează“ a devenit în timp sloganul cadourilor nereușite de peste tot. Dar atunci când un dar e cu adevărat un semn de prețuire, totul trebuie să fie perfect. Magazinele Comtesse du Barry își ajută clienții să pună la punct fiecare detaliu din arta trimiterii unui pachet.

De multe ori, dacă un pachet este nepotrivit se întâmplă să fie dat mai departe de cel care îl primește fără ca măcar să fie deschis.“, spune Cristian Preotu, managerul general al magazinelor de delicatese Comtesse du Barry. Ca orice lucru galant, cadourile sunt însoțite de un cod de maniere, iar atenția cu care sunt pregătite ajunge să reprezinte imaginea celui care le-a trimis.

No.12: Foie Gras & Co – Bloc de foie gras de rață, chutney cu smochine, ciocolată cu nuga, vin alb dulce Loupiac Grande Reserve / Prezentare: Cutia cadou Comtesse du Barry

Comtesse du Barry se ocupă în România de cadouri gourmet încă din 2006, odată cu prezentarea primului catalog de produse. Specializate în gastronomie franceză fină, magazinele au peste 3.000 de produse gourmet care pot fi combinate pentru obținerea unor pachete perfecte. De multe ori, coșurile cadou sunt alcătuite cu alimente care pot fi găsite ușor într-un supermarket. Comtesse du Barry se poziționează în extrema cealaltă. Fiecare produs are o poveste anume, o calitate net superioară și o prezentare care pune într-adevăr

în valoare termenul gourmet. „Pachetele noastre seamănă cu modul în care sunt ambalate hainele de marcă celebre. Cutia se închide cu o panglică de mătase, punga arată impecabil… Bucuria celui care primește un astfel de cadou e distribuită pe mai multe nivele: inițial când îl vede și abia apoi când gustă conținutul.


Cognac Le voyage de Delamain

Opțiunile sunt practic nelimitate. Un cadou poate fi alcătuit din doar câteva produse bine alese, așa cum este „Trio delicieux“ care conține o terină de Gascone, o sticlă de vin roșu sec Beau Mayne și o tabletă de ciocolată Michel Cluizel sau poate fi o adevarată demonstrație de forță cu 15 produse gourmet diferite, așa cum este pachetul „Le luxe gastronomique“. Printre altele, prezentat într-un cufăr de piele maro, cadoul conține foie gras întreg de gâscă cu trufe, caviar Oscietre Prestige, ouă de somon sălbatic, castane glasate, șampanie Dom Perignon precum și o sticlă de armagnac Strauss Extra.

Coffret Epicure Chateau d’Estoublon – ulei de măsline extra virgin monovarietal, oțet din vin roșu BIO, dulceață de măsline negre cu ghimbir, antipasti cu roșii, vin roșu sec Chateau d’Estoublon, Les Baux de Provence

Cele mai multe opțiuni se găsesc între 150 – 290 de lei în cutii care pot conține cremă de foie gras de rață, terine de mai multe sortimente, vinuri franceze A.O.C și deserturi – souffle de ciocolată, prăjituri de ciocolată sau caramele cu sare de Guerande.

Lista completă de produse Comtesse du Barry poate fi găsită aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului