Gourmet

(P) Gargantua, le bistro

scris pe 14 Sep 2012 de StyleReport.ro 13818 vizualizări
_RED8208

Ascuns la umbra copacilor din Parcul Icoanei, Gargantua promite relaxarea unui bistro parizian. Povestea începe cu însuși numele de legendă al personajului Rabelaisian și continuă cu meniul complex, imaginat de un chef cu o experiență de patru decenii în arta culinară.

O plimbare prin centrul Bucureștiului nu înseamnă doar tadalafil generic agitație și http://cialis-rx-tadalafil.com/ zgomot. De fapt, nici nu a însemnat niciodata. Între strada Jean Louis Calderon și bulevardul Dacia, zona parcului Ioanid cialis generic online a fost concepută ca un exemplu de modernitate și de urbanism de bun gust încă de la începutul secolului al XX-lea. O echipă de arhitecți renumiți au transformat o veche grădină publică în ceea ce la momentul respectiv era cel mai modern “complex rezidențial” http://tadalafilgeneric4edtreat.com/ who is the viagra woman din București. De atunci și până astăzi, parcul Ioanid și cartierul cochet de vile care îl înconjoară au fost unul dintre motivele pentru care capitala și-a primit numele de Micul Paris.

Restaurantul Gargantua a luat naștere tot din visul unui architect român de a aduce o mică parte din Paris la București. Construcția elegantă a bistro-ului, citatele din Rabelais care decorează pereții, păstrate în franceza veche originală și meniul divers nu promit decât lucruri simple: mâncare foarte bună, atmosferă relaxată și un decor special.

Fiecare fel de mâncare surprinde prin interpretarea lui chef Lucian Horotan, un pasionat al artei culinare a cărui carieră de patru decenii a început alături de maestrul bucătar al Casei Capșa. Astăzi, http://sildenafilgeneric4ed.com/ Lucian Horotan, membru corespondent al mai multor academii culinare europene, supraveghează atent lista ingredientelor și modul de preparare pentru a oferi continuitate clienților în fiecare detaliu.

De la grill-uri spectaculoase precum muşchiuleţul de vită cu chutney de tadalafil dosage afine, la rețete tradiționale, dar viagra online demult uitate de bucătăria contemporană românească, la gourmet burgers, Gargantua promite să poată mulțumi pretențiile unui aristocrat și apetitul personajelor lui Rabelais. Mai multe detalii pe restaurantgargantua.ro.

Programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de paxil with cialis carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® liu pharmacy experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Lista acestora este variată, incluzând magazine de lux – îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri sau mobilier, saloane de înfrumuseţare, restaurante şi ciocolaterii cu tradiţie. La cumpărăturile efectuate cu unul dintre aceste carduri MasterCard (Gold, Platinum, World, World Elite™ sau Corporate®), clienții beneficiază de reduceri de până la 30%, de consiliere, bonusuri, sau cadouri din partea casei, negociate în cadrul unei rețele exclusiviste de parteneri.

Lista completă a locațiilor partenere o găsiți cipla tadalafil aici.

4 comentarii

  • Dragos pe 13 Sep 2012

    “nici nu a însemnat niciodata”? Mai bine “nici nu a însemnat vreodata”.

    Reply
    • Vlad pe 13 Sep 2012

      Mai e ceva: numele corect al locului unde este acest restaurant este GRADINA ICOANEI; parc este in acea zona PARCUL IOANID, rebotezat pe nu stiu ce considerent Parcul Ion Voicu.

      Reply
  • Alina pe 13 Sep 2012

    ambianta , cadrul sunt inca un exemplu de neo-kitsch si neo-ceva, cu pretentii de ” eleganta simpla”.

    Reply
  • savicevic pe 13 Sep 2012

    Am fost acolo intr-o seara din august.
    Ambianta: Nimic special, nu e in nici un caz “ca la Paris” cum sugereaza articolul; totusi vederea la parc iti da o senzatie relaxanta
    Serviciu: Bun, nu exceleaza, dar chelnerii sunt atenti si receptivi
    Bucatarie: Am comandat doar aperitive. Senzatia a fost ca unele dintre aperitive erau servite direct din conserva, de exemplu – trio aperitiv din humus salata de vinete si pasta de masline – fara nici un fel interventie din partea bucatarului.
    O nota mica pentru bucatar atat pentru gustul mancarii cat si pentru prezentarea meniului care este o insirurire de mancaruri italiene, frantuzesti cu influente libaneze ( ce cauta humus acolo ?) care ramane doar un mix de denumiri pompoase fara multa substanta.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului