Gourmet

(P) Braseria Corso – Arome și freamăt din inima orașului

scris pe 22 Iul 2013 de StyleReport.ro 12527 vizualizări
braserie

Situată la parterul hotelului Intercontinental, braseria Corso te lasă să iei pulsul orașului prin geamurile imense și selecția atentă de preparate culinare. Atmosfera unică se adresează atât turiștilor din hotel dar și clienților veniți din afară să descopere, la Corso, o alternativa inedită pentru mic dejun, prânz sau cină.

În București, numele Intercontinental este asociat cu ideea de hotel premium încă de acum patru decenii. Imaginea impunătoare a uneia dintre cele mai înalte clădiri din oraș și oferta de restaurante constituie și astăzi argumente puternice pentru turiști și pentru oamenii de afaceri.

Braseria Corso trimite cu gândul la ideea de Micul Paris, în primul rând prin finisarea clasică dar și prin imaginile orașului agitat care se deschide în spatele geamurilor imense. Peisajul celui mai circulat bulevard din București se asortează cu un meniu rafinat, unde bucătarul șef combină preparatele tradiționale românești cu sortimente inspirate din bucătăria internațională.

Pe perioada verii, braseria Corso se extinde și în aer liber prin amenajarea terasei cu vedere la stradă. Tot pentru sezonul cald, oferta culinară primește câteva repere cu gust răcoritor și se mândrește, în special cu selecția de dulciuri românești, cu sorbeturile de fructe și cu înghețatele. Din luna septembrie, duminica devine mai atractivă prin invitația la Brunch.


Vizualizaţi MasterCard Elite StyleMap pe o hartă mai mare

Intrat în al 3-lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului