Gourmet

Cafea cu o singură atingere – Scanomatic Top Brewer

scris pe 23 Ian 2012 de Dragoș Aliciu 10079 vizualizări
Gourmet - dozatorul de cafea

Scanomatic Top Brewer este visul frumos al cafegiilor din întreaga lume, un aparat care livrează produse din cafea, de la espresso la latte-uri aromate, printr-un robinet. Tot sistemul este integrat perfect sub blatul de bucătărie, iar pentru comoditate absolută, controlul se poate face și fără fir, cu ajutorul unui smartphone.

Conform specificațiilor, aparatul de cafea Scanomatic este capabil să prepare o ceașcă de cafea de filtru în doar 15 secunde și un espresso perfect în 25. Cele două râșnițe de capacitate mare pregătesc boabele și, în 45 de secunde de la pornire mașina poate activa oricare dintre funcții. Pe lângă lista de băuturi calde (cafea americano, machiatto, capuccino, ceai, apă fierbinte) Top Brewer toarnă fără mari eforturi și sifon, lapte rece sau încălzit parțial. Aburul poate fi folosit pentru curățarea legumelor și, tot prin „lebăda“ arcuită iese spumă de lapte.

Aparatul se curăță singur automat în doar un minut, în fiecare zi și, spune producătorul, starea de stand-by nu consumă deloc energie electrică. Controlul se poate face prin intermediul unui panou tactil, de asemenea înglobat în blatul de bucătărie sau, de la distanță printr-o aplicație iPhone sau iPad care dă acces la toate funcțiile.

Producătorul danez Scanomatic va începe livrările anul acesta în al doilea trimestru, prețul pentru Top Brewer urmând să fie anunțat tot atunci.


2 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului